Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Η ελιά δώρο ζωής-Το πολύτιμο φυτό του τόπου μας”

Οι Χρόνος Εκδόσεις και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων (1ου και 2ου) Στυλίδας σάς προσκαλούν στις διαδραστικές παρουσιάσεις των 8 παραμυθιών μας για παιδιά από 5 έως 11 ετών

Powered By EmbedPress

Απόκριες 2022

Μετά από δύο χρόνια απειλής από τον Κορωνοϊό….

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 γιορτάσαμε τις δύο τελευταίες ώρες τις Αποκριές στη αυλή του σχολείου μας.

Ομάδα εκπαιδευτικών επιμελήθηκε τη μουσική..

Οι γονείς πρόσφεραν τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια…

Οι μαθητές και οι μαθήτριες τη μεταμφίεση…

Και όλοι μαζί το κέφι και τον χορό…

Αποκριάτικο πάρτυ στον ΟΣΚ

Το Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας καθώς και του Γυμνασίου, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν με παιχνίδια και χορευτικά.

Το αποκριάτικο πάρτυ διοργάνωσαν, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας.

Αποκριάτικη γιορτή στο σχολείο

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2015 γιορτάσαμε στην αυλή του σχολείου μας τις Αποκριές.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες μεταμφιεσμένοι παρουσίασαν σε συνεργασία με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων τους αποκριάτικα δρώμενα, τραγούδια και χορούς. Παίξαμε διασκεδαστικά παιχνίδια, χορέψαμε το γαϊτανάκι και πετάξαμε χαρταετό που κατασκευάσαμε μόνοι μας.

Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό

Στις  10-03-2015 πραγματοποιήθηκε στο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου επιμορφωτική συνάντηση των νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην Α΄ και Β΄ τάξη με θέμα: « Η μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο Δημοτικό ».

Την επιμόρφωση οργάνωσε η σχολική σύμβουλος προσχολικής αγωγής κυρία Μιχαηλίδου Βασιλική και την παρακολούθησαν επίσης οι σχολικοί σύμβουλοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  κυρίες Ελένη Καραγεώργου, Γλένη Χρησαυγή καθώς και οι Διευθυντές των σχολείων Ανατολικής Φθιώτιδας.